Menü

Cserepeslemezt a tetőre!

2018. november 01
cserepeslemez a tetőfedéshez

Napjaink egyik legelterjedtebb és legkeresettebb tetőfedő eleme a cserepeslemez. 

A cserepeslemez az egyik legjobb választás a tetőfedéshez. 

De miért is?

Többek között azért, mert a cserepeslemez minden tetőtípus esetében kiválóan alkalmazható. Legyen szó új építésű ház tetőfedéséről, vagy akár egy meglévő tető teljes felújításáról. 

 

Milyen előnyökkel jár a cserepeslemez használata? 


A cserepeslemez felhasználása gazdaságos. A cserepeslemezt méretre rendelve le lehet gyártatni a fedni kívánt tető paramétereinek megfelelően, így minimális anyagveszteséggel, hulladék anyaggal kell csak számolni a tetőfedő munkálatok során. 

A méretre gyártás következtében gyorsan, könnyedén szerelhető. Ez főleg egy tetőfelújításnál lehet fontos szempont, ha már egy meglévő lakóház tetejét fedjük át, ugyanis a szerelési munkálatok mindössze pár napot vesznek igénybe. 

A cserepeslemez súlya minimális. Így a teljes tetőszerkezet átalakítása, cseréje nélkül lecserélhető a tetőt borító fedés. 

 

cserepeslemez tetőfedéshez

 

A cserepeslemezt változatos színekben lehet rendelni. Így tehetjük még egyedibbé otthonunkat. Legyen szó akár a klasszikus színekről, vagy modernebb árnyalatokról a DritorPlusz fatelep Debrecen területén kedvére válogathat a színekből! 

 

A cserepeslemez kitűnően állja a szennyeződéseket!


A cserepeslemezzel borított tető felülete sokkal tisztább, ugyanis anyagából kifolyólag a cserepeslemezen nem marad meg a por, nem ragadnak bele a különféle szennyeződések, az eső a szennyeződéseket lemossa a tetőről, valamint télen a tetőre esett hó is hamarabb lecsúszik a tetőnkről. 

A megfelelő szigeteléssel és fóliázással egy nagyon esztétikus, ízléses és mutatós tetőfedő anyaggal varázsolhatjuk újjá tetőnket.

 

A DritorPlusz fatelep Debrecen szélén a megye egyik legszínesebb, legsokoldalúbb, legnagyobb választékú cserepeslemez kínálatát nyújtja vásárlóinknak! Telephelyünkön azonban nem csak cserepeslemezeket, hanem a tetőfedéshez szükséges egyéb anyagokat is széles választékban megtalálja, valamint munkatársaink készségesen állnak az Ön rendelkezésére. 

 

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal:

http://www.dritorpluszkft.hu/kapcsolat

 

 

 

 

szechenyi 2020