Menü

Kedvezményes árfekvésű Coloferr csatornarendszerek

2017. június 07

VÁSÁROLJON TŐLÜNK COLOFERR CSATORNARENDSZERT!

 

Fontosnak találjuk, hogy egyre inkább szélesítsük termékeink palettáját, ennek köszönhetően tehát 2017 májusától vásárlóink már csatornát is vásárolhatnak cégünktől a különböző építkezéseikhez. 

Vevőbarát áraink kiváló minőségű csatornáinkra is vonatkoznak.

Termékskálánkban 2017. májusától megtalálhatóak a 25-33 centiméteres tartományban a festett acél, illetve a festett alumínium csatornák. A csatornák külső- vagy belső peremmel is kérhetőek, emellett mindkét típus elérhető a már említett 25-33 centiméteres méretváltozatokban. Vásároljon építkezéséhez Ön is Colorferr csatornarendszert, amely lényegesen előnyösebb árfekvéssel képviselteti magát a piacon a helyi versenytársakkal szemben. 

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy ez az elsősorban magyar piacra szállított csapadékvíz-elvezetési rendszer mindenekelőtt az árban versenyképes más rendszerekkel. Ugyanakkor minősége kifogástalan, hiszen számunkra ez a legfontosabb tényező.

A Colorferr csatornarendszert nemcsak Magyarországon, hanem a határokon túl, Közép-Európában is forgalmazzák. A Colorferr importőrei évente körülbelül 6.000 tonna alapanyagot dolgoznak fel. 

A Colorferr csatornarendszerről további információkért, érdekességekért, részletekért kérjük, keresse kollégáinkat bizalommal, vagy látogasson ki debreceni telephelyünkre, ahol személyesen is kikérheti munkatársaink véleményét építkezésével kapcsolatban, illetve professzionális tanácsokat is kaphat, hogy milyen típusú csatornarendszer lenne Önnek a legmegfelelőbb. 


szechenyi 2020