Menü

Olcsó, praktikus tetőfedés a zsindely segítségével

2018. november 12
zsindelyek és egyéb tetőfedő anyagok a Dritor Plusz fatelepnél

Szeretné befedni autóbeállóját, kerti kisházát, szerszámtárolóját vagy épp házának teljes tetejét, de nem tudja eldönteni, hogy milyen tetőfedő anyagot válasszon?

 

5 indok a zsindely mellett


A zsindely minden időjárási viszonynak rendkívül ellenálló. Tartósan ellenáll a hidegnek, melegnek; a szélnek; ellenáll a heves esőzéseknek.

Bármilyen alakú tetőformára alkalmazható, rögzíthető. Legyen szó nyeregtetőről, kontytetőről, sátortetőről, toronytetőről vagy épp manzárd-tetőről, a zsindely tökéletes védelmet, takarást nyújt. 

Könnyű anyag, így a már meglévő korszerűtlen, energiahatékonyság szempontjából gyenge palatetők újrafedésére is kiválóan alkalmazható.

 

zsindelyek széles választékban debreceni fatelepünknél

 

A zsindely felhelyezésekor nincs szükség más kiegészítő elemekre, ugyanis a zsindely anyagának rugalmassága miatt a zsindely anyagából méretre vághatóak a különböző részek pl. a tető dőlésszög változásánál, vagy épp a tetőéleknél.

A zsindelyes tetőfedés mellett szóló érveink végére pedig talán az egyik legfontosabb szempontot hagytuk: olcsó.

 

A legnagyobb zsindely választék egy helyen


Hajdú-Bihar megye legnagyobb, legteljesebb zsindely választékát a Dritor Plusz fatelep Debrecen nyújtja vásárlói rendelkezésére. Cégünk kínálatában egyaránt megtalálható a hódfarkú zsindely és a téglány zsindely. Zsindely kínálatunk többféle színben elérhető. A fatelep Debrecen telephelyén forgalmazott zsindelyekhez minden további szükséges kiegészítőt, hozzávalót megtalál, ami az olcsó, praktikus zsindelyes tetőfedéshez szükséges. 

 

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal:

http://www.dritorpluszkft.hu/kapcsolat

 

szechenyi 2020