Menü

TRAPÉZLEMEZ DEBRECEN

 

Trapézlemez debrecen

 

A legszélesebb trapézlemez választékot Debrecenben nálunk találja!

Cégünk a trapézlemez választása kapcsán Debrecen városában széles választékkal áll ügyfelei szolgálatára. A legkiemelkedőbb beszállítókkal dolgozunk, sokéves tapasztalattal és szakértelemmel kínáljuk szolgáltatásainkat a már meglévő, és leendő ügyfeleink részére.  A trapézlemez Debrecen területén található raktárhelyünkön széles választékban elérhető, mivel állandó raktárkészletünk van, amelyet folyamatosan frissítünk – kiterjedt csapatként dolgozunk össze beszállítóinkkal, akik csak a legjobb, minőségi termékekkel látják el cégünket.

A trapézlemez acéllemezből készül, többnyire 0,35-0,60 mm vastagságú. A trapézlemez kaphat alucink bevonatot is, ami így rendkívül strapabíróvá teszi annak felületét, az időjárás viszontagságaival szemben.

 

A trapézlemez felhasználási palettája igen széles:

  • kerítés,
  • oldalfal burkolat,
  • belső térelválasztó burkolat,
  • álmennyezet
  • és tetőburkolat is készülhet belőle.

A trapézlemezeket különböző színekben és mintázatban is kapható, a megrendelő igényei szerint.

 

A trapézlemezből kerítés Debrecen

A trapézlemezből kerítés is készülhet!

 

A trapézlemezből tartós tetőburkolat is készülhet

Fém tetőburkolataink, a trapézlemezek Debrecenben is nagy sikernek örvendenek. A kétoldali korrózió-gátló alapozóval bevont lemezek másik érdekessége, hogy a textúráért és a színért felelős réteg akár 36. mikron vastagságú is lehet. Fejlesztett védelemmel és hosszan tartóssággal rendelkező trapézlemezek, amelyek kiállják az idő próbáját! Többféle típusban és színben elérhetőek az esztétikus összhang érdekében!

 

trapézlemez debrecen tető

A trapézlemez számos színben, és mintában, többféle méretben elérhető


Tekintse meg trapézlemez választékunkat!

 

Válasszon a trapézlemez tetőburkolathoz Coloferr Csatornarendszert!

Tetőszerkezethez tökéletesen illeszthető ereszcsatornákat is forgalmazunk. Színes alumíniumból és horgonyzott acélból, 0,7 mm és 0,5 mm-es vastagsággal kérhetőek. A tetőszerkezethez szükséges egyéb kiegészítőket is megtalálja nálunk, legyen szó lemezcsavarokról vagy hóvágókról. Válasszon Ön is Colorferr csatornarendszert a tetőburkolathoz, amely lényegesen előnyösebb árfekvéssel képviselteti magát a piacon a helyi versenytársakkal szemben!

 

Coloferrt csatornarendszer trapézlemez tetőhöz Debrecenben

Időtálló, kedvezményes árfekvésű Coloferrt csatornarendszer!

 

Mi az Ön egyéni igényeire alakítjuk a trapézlemezt debreceni telephelyünkön

A trapézlemez debreceni telephelyünkön különféle szolgáltatások keretein belül alakítható át az Ön speciális igényeire:

  • méretre szabás
  • él hajlítás


Méretre szabás esetén, az Ön igényeinek megfelelőre vágjuk a trapézlemezek hosszát, milliméter pontosságra, hogy tökéletesen illeszkedjenek a darabok egymáshoz.

Él hajlításnál az Ön paraméterei szerint hajlítjuk meg a trapézlemezt, a trapézlemezekhez tartozó vápalemezeket, oromlemezeket és kéményszegőket is - ha kéri, külön díjazás ellenében ki is szállítjuk Önnek!

Amennyiben kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy bővebb tájékoztatást nyújtsunk önnek a trapézlemez kínálatunkkal és trapézlemezhez köthető szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

szechenyi 2020