Menü

FATELEP DEBRECEN TERÜLETÉN
-SZÉLES VÁLASZTÉKKAL-


Vállalatunk többéves, kiváló szakmai tapasztalattal rendelkezik, és szakembereink rendkívüli hozzáértéssel igyekeznek mindent megtenni, hogy fatelepünkön minden igényt kielégítve segíthessenek ügyfeleinknek. A DritorPlusz Kft. debreceni telephelyén kizárólag lucfenyő értékesítés zajlik, amely egy kiváló lágylombos faanyagnak tekinthető. 

 

Tudta, hogy a lucfenyő a világtörténet egyik legrégebbi fakolóniájának tagja?

Nem is csoda tehát, hogy népszerűsége az évtizedek alatt pedig egyre csak nőtt, hiszen erős gyökereinek köszönhetően hatalmasra nő, így felhasználása is egyre népszerűbb lett az évek során. 

 

Miért éppen lucfenyőt kínálunk debreceni fatelepünkön?


fatelep debrecen

Rengeteg dolgot készíthetünk belőle, nem meglepő tehát, ha vállalatunk csak és kizárólag magas minőségű lucfenyőt értékesít, hiszen nálunk a minőség elengedhetetlen. Lucfenyőinket standard méretekben tudják megvásárolni telephelyünkön kedves ügyfeleink. Vásárlásával nem szükséges külön rendelést leadnia, mivel telephelyünkön állandó raktárkészlettel rendelkezünk ezen faanyagot illetően. A lucfenyőre nemcsak karácsonykor kell gondolnunk, amikor feldíszítenénk a fát, hanem akár a kerti bútorok esetén is kiváló szolgálatot tehet. 

A magas minőségű lucfenyő számos felhasználási lehetőséget biztosít, készülhet belőle többek között kerti pad, mikrobordás teraszburkoló elem, tetőelem, de még kerítés is válhat belőle. 

A DritorPlusz Kft. fatelep Debrecen területén kiváló lehetőségeket és széles körű választékot biztosít minden kedves vásárlónknak. A DritorPlusz Kft. debreceni fatelepén szakembereink várják, hogy megválaszolják kedves vásárlóink kérdéseit, továbbá értékes segítséget nyújtanak, ha elbizonytalanodnának választásukban.Ne feledje, ha fára van szüksége, feltétlenül látogasson el debreceni fatelepünkre, hiszen nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet, legyen szó kerítés építéséről vagy kerti padról. 


Nálunk a minőség az egekben jár, viszont áraink még mindig a földön maradtak! 

 

szechenyi 2020