Menü

RÓLUNK

 

fatelep debrecenVállalatunk, a Dritor Plusz Kft. 1993 óta elérhető a magyarországi építőipari piacon. Cégünk családi vállalkozásként indult, azonban egyre inkább szélesedő ügyfélkörünk és dinamikus fejlődésünk megkövetelte, hogy egyre nagyobb méreteket öltsünk, hiszen szolgáltatásaink és termékeink palettája is folyamatosan növekszik. 

Új tevékenységi körként trapézlemezek gyártásába és forgalmazásába kezdtünk bele, emellett ma már cseréplemezeket is forgalmazunk. 

2017. májusától pedig már 25-33 centiméteres Colorferr csatornákkal is ki tudjuk szolgálni vásárlóink igényeit. 

Debreceni telephelyünkön 4-500 köbméter állandó raktárkészletből válogathatnak vásárlóink, amely termékeket közvetlen az importőröktől szerzünk be. 

Hiszünk a gyors és hatékony kiszolgálásban, mindezt vevőbarát árakon! 

 

Nem találta meg nálunk, amit keresett?

Nincs ok az aggodalomra! 24-től maximum 48 órás várakozási idő elteltével beszerezzük az Ön által keresett terméket kiterjedt, megbízható beszállítói hálózatunkon keresztül. Összeszedett és szerteágazó csapatként dolgozunk együtt beszállítóinkkal már évek óta, akik országos szinten látnak el bennünket magas minőségű termékeikkel. 

 

Kérdései vannak?

Szakképzett értékesítő kollégáink közérthetően látják el Önt bármely termékünkkel kapcsolatosan részletes információval. Széles termékskálánkból az építőipari fűrészárutól a lemezeken át, a kiegészítő fitting termékekig mindent megtalál. 

 

trapézlemez tetőhözHázhozszállítás

Külön díjazás ellenében gondoskodunk ügyfeleink megvásárolt áruinak pontos és hibátlan kiszállításáról, az Önnel előre leegyeztetett időpontban, a kért helyszínre.

 

Tetőben otthon vagyunk!

A lemezektől a csatornákon át, a cserép- és trapézlemezeken keresztül, a zsindely vagy hullámpalán túl, nálunk mindent megtalál, amire a tetőépítéshez csak szüksége lehet! Szigetelőanyagok, szarufák közötti szigetelések, fedett kőzetgyapot termékeket, a tekercses bitumenes bazaltzúzalékos lapos tető szigetelőanyagokig. 

 

 


szechenyi 2020