Menü

IMPREGNÁLT OSB LAP 
-DEBRECEN TERÜLETÉN TALÁLHATÓ TELEPHELYÜNKÖN-


A DritorPlusz Kft. profiljába tartozik az OSB lapok forgalmazása is, mely szintén magas minőségben, de megfizethető áron érhető el debreceni telephelyünkön. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy cégünk kizárólag felső kategóriás, minőségi, Európában készült OSB lapokat forgalmaz. A minőség nálunk mindennél többet ér, ezért is szerettük volna kihangsúlyozni ennek a ténynek a fontosságát. Kulcsfontosságú szintén, hogy OSB lapjaink gyárilag el vannak látva egy impregnáló lakkozással, amely megnöveli a faáru élettartamát. Ez hatalmas előny, hiszen azon kívül, hogy az OSB lapok élettanilag is tovább tartanak, sokkal esztétikusabb megjelenéssel is rendelkeznek. Fontos tudnivaló, hogy az impregnáló lakkozással ellátott OSB lapokat finomságuk miatt nem ajánljuk építési helyszínek biztosítására, inkább tetőszerkezetekbe építésre, vagy garázsok szigetelésére alkalmasak. Szeretnénk továbbá kiemelni, hogy telephelyeinken az OSB lapjaink standard táblaméretekben kaphatóak. 

 

OSB lap táblaméretek

 

  • 6 mm
  • 8 mm
  • 10 mm
  • 12 mm
  • 15 mm
  • 18 mm
  • 22 mm

 

Fontos megemlítenünk, hogy nagyméretű raktárkészletünk lehetővé teszi számunkra a kamion tételben való kiszolgálást is.
Az OSB lap sokoldalú felhasználásának köszönhetően minden kedves vásárlónk megtalálja debreceni fatelepünkön a számára megfelelőt.

 

 

 

Szakszerű segítség Debrecenben a legmegfelelőbb OSB lap kiválasztásához


Szakembereink a helyszínen segítséget nyújtanak kedves ügyfeleinknek, hogy a lehető legtökéletesebb OSB lapok kerüljenek birtokukba. Ez a burkolati elem sokoldalúságának köszönhetően igen népszerű, és cégünk kínálatában a rendkívül magas minőség megfizethető, pénztárcabarát árakkal párosul! Amennyiben további kérdése lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségek valamelyikén, vagy látogasson el debreceni telephelyünkre, ahol személyesen is körbe tud nézni, illetve részteles információkkal gazdagodhat. Keressenek minket bizalommal! 

 

szechenyi 2020