Menü

LAMBÉRIA DEBRECENI TELEPHELYÜNKÖN


Cégünknél a lambéria Debrecen viszonylatában egyedülálló választékkal áll ügyfeleink rendelkezésére. A lambériák között külföldi és hírneves magyar gyártók árui is egyaránt megtalálhatóak. Fontos tudnunk, hogy lambériáink alapanyaga többféle is lehet. Ilyen például a lúc, az európai borovi fenyő vagy a skandináv borovi fenyő, amely szintén megtalálhatóak választékunkban. Lambériáink különböző vastagságban és szélességben érhetőek el cégünk kínálatában. 

 

Lambéria profilozáshoz


A profilozás szempontjából a DritorPlusz Kft. az alábbi lambéria típust ajánlja: nútolt kivitelezésű lambéria. A nútolt kivitelezésű lambéria speciálisnak mondható, hiszen hulladékmentesen felhasználható. Ez azt jelenti, hogy a nútolt lambéria a hosszú és rövid oldalon is megmunkált, így vágási veszteség nélkül lehet a lambériát felhasználni. Ez egyaránt környezettudatos és pénztárcabarát megoldás is. A lambéria termékek megmunkálása előtt az előkészített faanyagok leszállításra kerülnek, ezáltal a megmunkálás során kiváló gyalulási felületet kapunk.

 

Lambéria különböző hosszúságban és szélességben debreceni telephelyünkön


  • zsindelyezéshez ( fózolt kivitelben )
  • színpadépítéshez ( széles kivitelben ) 
  • büfé kocsi készítéséhez ( íves kivitelben )
  • faház készítéséhez 

Amennyiben lambéria anyagot szeretne felhasználni, kérjük, hogy látogasson el debreceni fatelepünkre. Kollégáink rendkívüli hozzáértéssel várják kedves vásárlóink kérdéseit, illetve segítséget nyújtanak a felmerülő problémák megoldásában is. Cégünk fennállása óta lambéria szortimentünk is folyamatosan bővül, szakembereink pedig kellő tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkeznek e területen is. 

Termékeink kifogástalan minőséget képviselnek, áraink viszont pénztárcabarátok továbbra is. Látogasson el debreceni telephelyünkre, ahol részletesen is tájékozódhat széles kínálatunkról, árainkról és tapasztalt kollégáink igyekeznek mindenben segítséget nyújtani kedves vásárlóinknak. 

 

szechenyi 2020