Menü

SZOLGÁLTATÁSOK

 

fatelep debrecenA DritorPlusz Kft. debreceni telephelyén egyre szélesedő kínálattal és szolgáltatással várja kedves ügyfeleit. Az alábbiakban szeretnénk egy kis ízelítőt adni cégünk szolgáltatásaival kapcsolatban, ahol a három fő profilú szolgáltatásunk mellett (méretre vágás, él hajlítás, gombamentesítés) telephelyünkön található fatelep, de foglalkozunk hőszigetelő termékek forgalmazásával, lambéria és OSB lap forgalmazásával is. Cégünk alapelve, hogy a termékeink első osztályúak legyenek a minőséget illetően, ezért csak és kizárólag a legjobb beszállítókkal dolgozunk együtt országosan. 

A lemezektől a csatornákon át, a trapéz- és cseréplemezeken keresztül a zsindely vagy hullámpalán túl, nálunk mindent megtalál, ami a tetőépítéshez csak kellhet! Szigetelőanyagok, szarufák közötti szigetelések, fedett kőzetgyapot termékek, a tekercses bitumenes bazaltzúzalékos lapos tető szigetelőanyagokig. Vállalatunk sokéves múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkezik. Debreceni telephelyünkön 4-500 köbméter állandó raktárkészletből válogathatnak partnereink. Kiterjedt csapatként dolgozunk együtt beszállítóinkkal, akik országos szinten látnak el bennünket magas minőségű termékeikkel. 

 

Szolgáltatásaink három kiemelt sémában fogalmazhatóak meg: 

MÉRETRE VÁGÁS
ÉLHAJLÍTÁS
illetve GOMBAMENTESÍTÉS

 

 • Méretre vágás 
  A méretre vágásnál szeretnénk kiemelni, hogy építőipari fűrészáruink igény szerint vághatóak méretre, illetve debreceni telephelyünkön vastagsági hidrofejes gyaluval meg is csiszoljuk.
   
 • Élhajlítás 
  Az élhajlításnál fontos tudnivaló, hogy igény szerinti adott méretre készítjük el az általunk gyártott lemezeket. Kérésre pedig ki is szállítjuk a terméket, külön díjazás ellenében.

 • Gombamentesítés 
  Csak és kizárólag gombamentesítést vállal cégünk, lángmentesítést nem! Fűrészáruinkat gombamentesítő szerrel kezeljük le. 

 

Amennyiben további kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon található elérhetőségek valamelyikén vagy látogasson el személyesen debreceni telephelyünkre, ahol kollégáink személyesen is segítenek, illetve tanácsaikkal látják el kedves vásárlóinkat.szechenyi 2020